Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Onze labels voor buiten

Zoek je labels voor buiten die weer en wind kunnen doorstaan? Dit vraagt om labels met een hoge kleefkracht en extra bescherming

Buitenlabels en tags worden in alle sectoren gebruikt; in de maak- en procesindustrie helpen buitenlabels en tags bijvoorbeeld bij het identificeren van materialen en in de machine- en apparatenbouw helpen ze bij het identificeren van machines en gereedschappen. Wanneer je een label of tag buiten wilt gebruiken, wordt er meer gevraagd dan wanneer je een label of tag binnen wilt bevestigen. Bij een buitentoepassing heb je namelijk te maken met weersinvloeden zoals UV-straling, regen en wind. Bovendien is de kans op wrijving, krassen en slijtage groter bij een buitentoepassing dan binnen. Niet alle typen labels zijn bestand tegen deze omstandigheden, waardoor het essentieel is om voor labels met een hoge kleefkracht en een extra beschermlaag te kiezen. 

1. Industrial Vinyl labels

Ons Industrial Vinyl zijn dé labels voor buiten. Deze labels blijven zowel binnen als buiten zeker 7 jaar toepasbaar en kleurecht. Hiernaast is dit materiaal zeer buigzaam, dit betekent dat je het ook op ronde of gebogen oppervlakten kan gebruiken, zoals buizen. Industrial Vinyl is beschikbaar als continurol en als gestanste rol. Bij continurollen kun je zelf de lengte van je labels bepalen. Zo print je bijvoorbeeld grote signalerende teksten tot op een meter lengte. Bij gestanste rollen komen de labels in een vast formaat.

2. Industriële tags

We hebben verschillende soorten tags voor buiten. Onze Industriële Tags zijn speciaal ontworpen voor buitentoepassingen en zijn nauwelijks scheurbaar. Deze tags zorgen voor extra duidelijke communicatie dankzij verschillende kleuren en de mogelijkheid om waarschuwingen en andere informatie te bedrukken op de tag. Voor wie op zoek is naar een nóg sterkere tag die zelfs na inknippen onscheurbaar is, hebben we de Tag Extreme. Dankzij het materiaal is deze tag bestand tegen hevige wrijving tussen zware materialen zoals metaal en beton. Flenstags, ook bekend als revisietags, zijn een ander soort tag die zeer geschikt is voor buitentoepassingen. Deze tag vind je vooral aan flensverbindingen die regelmatig om inspectie, reparatie of revisie vragen. Het gebruik van verschillende kleuren zorgt ervoor dat de status van de flensverbinding in één oogopslag zichtbaar.

 

3. Print & Protect labels

Onze Print & Protect labels zijn typeplaatjes met een vast transparant laminaat. Dit laminaat biedt een extra beschermlaag tegen slijtage, krassen, UV-straling en andere weersinvloeden. Het materiaal is gelijk aan onze standaard Industriële Typeplaten, maar aan de Print & Protect labels is een beschermlaminaat toegevoegd. Dankzij de vouwconstructie in het label bevestig je eenvoudig het laminaat over de bedrukking heen.

4. Zelflaminerende kabellabels

Voor wie kabels buiten wilt identificeren, hebben we Wikkellabels en TwistLabels. Deze kabellabels zijn net zoals onze Print & Protect labels voorzien van een transparant beschermlaminaat dat eenvoudig over de codering kan worden gevouwen. Zo blijft de bedrukking op het label meerdere jaren perfect leesbaar. Een bijkomend voordeel van onze TwistLabels is dat ze na bevestiging draai- en schuifbaar zijn.

5. Reflecterende labels

Ben je op zoek naar weerbestendige labels die ook in het donker goed zichtbaar zijn? Bijvoorbeeld bij het uitvoeren van werkzaamheden aan lichtmasten of kabelkasten? Bekijk dan onze Reflecterende labels. Deze labels geven licht af wanneer er in het donker een lichtbundel op valt.

Bekijk onze Reflecterende labels

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.