Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Vloermarkering voor in het magazijn

Print zelf markeringen voor het magazijn

Vloermarkeringen in een magazijn zijn visuele aanwijzingen of markeringen die op de vloer worden aangebracht om bepaalde gebieden, routes of instructies aan te geven:

  • Looproutes: markeringen kunnen specifieke looproutes aanduiden voor medewerkers en voertuigen zoals heftrucks. De goederenstroom wordt hierdoor verbeterd en gevaarlijke situaties worden voorkomen.
  • Opslagzones: vloermarkeringen worden gebruikt om opslagzones aan te duiden. Dit maakt het makkelijker voor medewerkers om items te lokaliseren, te plaatsen en te sorteren.
  • Veiligheidsgebieden: gebieden met aangescherpte veiligheidsmaatregelen, zoals zones rondom gevaarlijke machines of opslag van gevaarlijke materialen, kunnen worden gemarkeerd om medewerkers te waarschuwen voor potentiële gevaren.
  • Veiligheidsinstructies; symbolen of teksten op de vloer worden gebruikt om veiligheidsinstructies aan te geven, bijvoorbeeld voor het dragen van veiligheidshelmen.
  • Nooduitgangen en evacuatieroutes: het markeren van nooduitgangen en evacuatieroutes op de vloer zorgt voor een snelle en veilige evacuatie in geval van nood.

 

1. Onze labels voor vloermarkering

Voor vloermarkering hebben wij Industrial Vinyl labels. Deze labels zijn zeer bestand tegen wrijving en slijtage en blijven meerdere jaren inzetbaar in het magazijn. Onze labels worden vaak gebruikt in combinatie met een transparant beschermlaminaat; dit zorgt er namelijk voor dat de markeringen nóg langer goed en zichtbaar blijven. Industrial Vinyl labels zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Door verschillende kleuren te gebruiken, creëer je nog duidelijkere markeringen in het magazijn.

 

2. Hoe breng je Industrial Vinyl labels aan?

  1. Zorg ervoor dat de ondergrond waarop je het label plakt schoon en droog is.
  2. Wanneer je een extra groot label moet aanbrengen, is het handig om het gebied van te voren af te tekenen.
  3. Verwijder aan één zijde de liner.
  4. Plak het label aan die zijde vast op de ondergrond.
  5. Trek de liner aan de onderkant van het label los terwijl je het label met de Labelslide aanduwt tegen de ondergrond, probeer dit in één beweging uit te voeren.

 

Verder lezen binnen magazijncodering

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.