Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Hoe print ik sleutellabels met de ATP-300 Pro?

Alles wat je moet weten om sleutellabels te printen met een labelprinter

Het organiseren en beheren van je sleutels kan een uitdaging zijn, vooral als je veel sleutels hebt voor verschillende doeleinden. Een efficiënte oplossing hiervoor is het gebruik van onze sleutellabels die je zelf kan printen met de ATP-300 Pro. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet, van het opmaken en printen van je sleutellabel tot het bevestigen aan de sleutel.

1. Kies je sleutellabel

Het beheren van sleutels in een drukke garage, vastgoedportfolio of op een bouwplaats vraagt om een duidelijk en overzichtelijk systeem. Met onze verschillende sleutellabels kun je sleutels eenvoudig organiseren en snel terugvinden. Van stevige, gekleurde labels tot compacte sleutellabels voor dagelijks gebruik. Hieronder vind je de opties om jouw sleutelbeheer eenvoudiger en overzichtelijker te maken:

  1. KeyTags; deze labels zijn beschikbaar in vijf verschillende kleuren en zijn ideaal om je sleutels eenvoudig te identificeren.
  2. KeyLabels; dit zijn compacte sleutellabels die je voor iedere situatie kan gebruiken.
  3. KeyHangers; deze bestaan uit een houder en een wit label dat je samenvoegt. De houder is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

2. Sleutellabel opmaken

Nadat je het juiste sleutellabel hebt gekozen, kun je het label opmaken met behulp van labelsoftware. Met een labeldesigner zoals QlickPrint of NiceLabel Designer Pro kun je jouw sleutellabel volledig zelf opmaken en bedrukken met teksten, logo’s en barcodes. Heb je meer nodig dan een labeldesigner kan bieden? Wil je bijvoorbeeld direct sleutellabels printen vanuit je ERP-systeem of Dealer Management systeem? Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

3. Printen met de ATP-300 Pro

Met de ATP-300 Pro print je eenvoudig sleutellabels. Deze industriële desktop printer is een echte alleskunner en kan overweg met vrijwel elk labelmateriaal. Met de ATP-300 Pro krijg je altijd een perfect resultaat. De veelzijdigheid van deze labelprinter maakt het ook de ideale oplossing voor het printen van sleutellabels. Nadat je jouw sleutellabel geprint hebt met de ATP-300 Pro, kun je het eenvoudig aan de sleutel bevestigen. KeyTags en KeyLabels bevestig je gemakkelijk door de gaatjes in de labels te gebruiken. Bij KeyHangers plaats je het label in de houder en bevestig je de houder aan de sleutel.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.