Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Onze cultuur

Wie ons belt krijg gewoon direct een collega aan de telefoon, op onze afdeling Verkoop spreken we liever niet van ‘verkopers’ en onze klanten krijgen áltijd gratis support. En bovendien geloven we in fitte medewerkers, maar vooral in een gezellige werksfeer. Zo hebben we veel leuke uitjes en pakken we heel soms écht uit met legendarische uitjes!
Legendarische uitjes

Werken met plezier

Als we het aan onze collega’s vragen, heerst er bij Altec altijd een leuke en gezellige sfeer op de werkvloer. Geen stropdassen of directiekamers, maar direct contact tussen alle medewerkers. Dat maakt samenwerken niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker. En ook buiten kantoor worden er leuke dingen gedaan, zoals tijdens onze vele team-  en bedrijfsuitjes. Van een theaterbezoek tot collega’s die regelmatig een potje padel spelen of een activiteit ondernemen. En jaarlijks trekken we er samen met onze collega’s van Altec België op uit voor het Altec weekend. En heel soms pakken we écht uit. Zo zijn er al vele mooie herinneringen gemaakt tijdens legendarische uitjes in onder meer Lapland en Ibiza!

Bij Altec vind je geen verkooptijgers

Wij geven liever advies

Hoewel we een afdeling Verkoop hebben, spreken we liever niet van echte ‘verkopers’. We luisteren liever naar jouw wensen om de uitdaging omtrent identificatie zo goed mogelijk te begrijpen. Onze klanten opereren namelijk in diverse markten en doen dat allen op hun eigen manier. Er is dus nooit één standaard oplossing voor de identificatie. Eigenlijk is het bijna altijd maatwerk. Bij Altec vind je daarom geen salestijgers, maar verkoopadviseurs. Bovendien heeft iedere verkoopmedewerker bij ons een eigen specialisme. Bijvoorbeeld voor oppervlaktebehandeling, RFID of laboratoria en ziekenhuizen. Zo kan diegene sneller bepalen wat de beste printoplossing is voor jouw vakgebied.

Van tafeltennis tot bokszak

Sporten wordt gestimuleerd

Sporten wordt gestimuleerd en onze uitjes zijn dan ook vaak sportuitjes. Wij geloven namelijk dat gezonde en sportieve medewerkers ervoor zorgen dat iedereen goed in zijn of haar vel zit en dat ook uitstraalt tijdens het werk. Dankzij ons bedrijfsabonnement bij TOP Papendrecht gaan we regelmatig padellen en meerdere collega’s schrijven zich inmiddels elk jaar in voor de Marathon Rotterdam. En als we eens wat compleet anders willen doen, verzorgen we bijvoorbeeld een CardioBoxing Clinic. En ook in de pauzes wordt er fanatiek getafeltennist, gewandeld en gevoetbald.

Er is uiteraard altijd ruimte om toch even die gezonde voornemens opzij te zetten. Bijvoorbeeld wanneer er op vrijdag lekker eten wordt besteld of tijdens de wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Al kunnen veel mensen zich dan óók niet inhouden om toch weer te gaan tafeltennissen.

Een potje FIFA of ga je los op de bokszak?

Altec Game Room

Wij geloven in een gezellige werksfeer. En hoewel we die gewoon al op de werkvloer hebben, komt deze helemaal tot uiting in de Game Room. Met genoeg tafeltennistafels voor een bedrijfstoernooi en een Xbox waar fanatieke potjes FIFA en Mortal Kombat worden uitgevochten komt de sfeer er al snel in. Liever even darten? Genoeg collega’s die de uitdaging aangaan. En wil je écht los gaan? Dan hangt de bokszak klaar. Handig als je je frustraties na een verloren FIFA, darts of tafeltennispartij wil ontladen!

De beste hulpmiddelen

Fijne werkplekken

Naast alle uitjes en activiteiten wordt er natuurlijk ook nog gewoon gewerkt. Daarom zorgen we er graag voor dat iedereen een fijne werkplek heeft. Van prettige bureaus tot goede faciliteiten en de beste hulpmiddelen. Omgeven door (écht!) groen en wanneer je eraan toe bent een goede kop koffie. Een reparatieruimte waar alle hulpmiddelen beschikbaar zijn voor onze printers, Focus Rooms om zonder afleiding je werk te doen, een fotostudio, bureaufietsen en elk jaar een opleidingsbudget om jezelf te ontwikkelen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij ons prettig kan werken. En hebben we met elkaar de weekomzet gehaald? Dan hoef je de volgende week niet zelf voor lunch te zorgen, maar doen wij dat.

Al onze klanten kunnen rekenen op gratis support

Gewoon direct bereikbaar

Als je ons belt krijg je gewoon direct één van onze collega’s aan de telefoon en staan we je te woord om je te helpen voor technische hulp of een bestelling. Bovendien zien we direct welke printer, software en labels je eerder bij ons hebt besteld. Zo signaleren wij direct eventuele problemen en ben je sneller geholpen. Al onze klanten kunnen bovendien rekenen op gratis support. Loop je tegen een probleem aan bij het printen van jouw labels? Onze supportafdeling lost in vrijwel alle gevallen het probleem telefonisch voor je op. En in de uitzonderlijke gevallen dat het telefonisch niet lukt komen we gewoon bij je langs op locatie. Wist je dat we dat trouwens altijd doen, wanneer je een labelprinter bij ons besteld? Onze Technical Sales Engineers komen dan langs om de printer te installeren en gaan pas weg als alles perfect werkt.