Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Oppervlaktebehandeling

Wanneer er sprake is van verzinken, stralen, poedercoaten of natlakken heb je labels nodig die tegen deze zware vormen van oppervlaktevlaktebehandeling bestand zijn. Metalen onderdelen en constructies blijven met een robuust label perfect scan- en leesbaar. Gebruik bijvoorbeeld barcodes om onderdelen te traceren, zodat je direct informatie kan ophalen wanneer je dat onderdeel scant.

Oppervlaktebehandeling: een overzicht van de mogelijkheden

Identificatie en track-and-trace van metaal tijdens oppervlaktebehandeling lijkt een lastige opgave, omdat het materiaal (en dus ook het label) het doorgaans zwaar te verduren krijgen. Wij hebben labels ontwikkeld die bestand zijn tegen deze zwaarste vormen van oppervlaktevlaktebehandeling. Denk bijvoorbeeld aan verzinken, (zwaar) stralen, poedercoaten en natlakken. Zo kun jij barcodelabels gebruiken om metalen onderdelen voor en na het proces traceerbaar te maken. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Lees het artikel Oppervlaktebehandeling: een overzicht van de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.