Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Verzinkerij Meerveldhoven

Verzinkerij Meerveldhoven is één van de grootste verzinkerijen in de Benelux. Bij verzinken wordt het te behandelen metaal na een grondige reiniging ondergedompeld in een bad met gesmolten zink. Het zink in dit bad heeft een temperatuur van circa 440 tot 560 °C en gaat op die manier een reactie aan met het zink. Er vormt zich een duurzame zink-ijzerlegering op het materiaal, met daarbovenop een laagje zuiver zink.

QR-codes scannen na verzinken

Bij Meerveldhoven werd nog gewerkt met traditionele ponsplaatjes. Hoewel die sterk genoeg zijn om het verzinkproces te doorstaan, maken ze het orderproces er niet eenvoudiger op. Zo kan er met een ponsmachine geen QR-code gemaakt worden voor productregistratie. De werknemers van Meerveldhoven waren dan ook op zoek naar een nieuwe manier van werken. Zodat voortaan sneller de juiste info van het product bekend is, zoals welke behandeling er nodig is en wat de productkenmerken zijn.

Nogal een uitdaging, zou je denken. Want op welk label print je nu een QR-code dat na een zinkbad van 450 °C nog lees- en scanbaar is? Onze KettleTags dus! Deze metalen tags overleven het proces van verzinken en zijn zelfs na het zinkbad nog perfect lees- en scanbaar.

  • Orders blijven compleet tijdens én na proces
  • Tijdswinst tijdens productie
  • Betere orderregistratie dankzij QR-codes
  • Nooit meer handmatig ordernummers invoeren

Automatisch printen en verzamelen

Metalen tags met QR-codes die een verzinkbad van 450 °C doorstaan print je niet op zomaar een labelprinter. Dat doe je met de LabeLase 1000. Deze printer gebruikt lasertechniek om metalen tags te bedrukken, zodat je er barcodes, logo’s en teksten op kan plaatsen.

Bij Meerveldhoven worden de KettleTags bovendien volledig automatisch met de juiste orderinformatie en QR-code geprint, dankzij de koppeling met het ordersysteem. De handige draaitafel maakt het mogelijk om vervolgens tot 20 printopdrachten achter elkaar te sorteren. Zo ligt alles direct handig bij elkaar.

KettleTags

De KettleTag maakt barcodes printen en toepassen tijdens het verzinken mogelijk. Hierdoor overleeft dit label zowel de chemische voorbehandeling als het verzinkbad van 450 °C. KettleTags print je met de LabeLase 1000.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.