Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Draadcodering

Bij onderhoud of reparatie aan besturingskasten wil je razendsnel het juiste draad vinden. Door al bij installatie de draden te identificeren wordt je inrichting overzichtelijker en zijn herstelwerkzaamheden sneller te herleiden en op te lossen. Wij hebben voor elk draad in elektra en besturingskasten een geschikt label beschikbaar, of je nu voor een tijdelijke of permanente oplossing gaat.

Krimpkousen voor kabels en draden 

ADS Sleeves zijn bedrukbare krimpkousen en de bekendste vorm van draadcodering. Hierbij schuif je de krimpkous met een geprint nummer over een draad, waarna je de sleeve verwarmd met een heatgun. Door de hitte krimpt de krimpkous en is deze sluitvast bevestigd op het draad. Onze krimpkousen zijn beschikbaar in diverse kleuren en afmetingen voor elke diameter kabel en draad. De sleeves hebben een krimpratio van 3:1 en zijn ✓ Halogeenvrij ✓ Low smoke en ✓ Flame retardant.

De sleeves zijn in combinatie met een draagstrip ook als kabelcodering te gebruiken.

Vlaglabels en Wire Tags

Naast onze Krimpkousen kun je ook kiezen voor een andere vorm van draadcodering, zoals Vlaglabels of Wire Tags. Onze Vlaglabels zijn specifiek ontworpen voor glasvezelcodering. Dankzij hun vouwstructuur creëren ze een opvallende markering in de vorm van een 'P' of een 'T', waardoor de identificatie altijd gemakkelijk zichtbaar is voor gebruikers.

Onze Wire Tags zijn een ideale oplossing wanneer je geen kabelbinders of plakkende oplossing wenst. Bij deze vorm van draadcodering schuif je het draad door de twee gaten van de tag heen, waardoor jouw codering altijd goed zichtbaar is.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.