Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Multi Pilot Simulations

Multi Pilot Solutions bouwt vluchtsimulatoren. Je kunt je voorstellen dat bij zulke machines behoorlijk wat elektrotechniek komt kijken. Om al die kabels en draden te coderen, gebruiken zij onze ADS Sleeves. Met behulp van DataPrint software wordt al deze data in één keer geladen en op de krimpkousen geprint. Met één printopdracht zijn dus alle benodigde krimpkousen in handen. Handig! Want in het verleden moest men met een draagbare labelprinter elk label intypen. Niet alleen tijdrovend, maar ook foutgevoelig.

Gebruikte materialen

Met onze TTP-300 heeft Multi Pilot Solutions nu een labelprinter die automatisch en snel achter elkaar labels print. Zij printen ADS Sleeves, ook krimpkousen genoemd, in diverse afmetingen. Voor directe bevestiging op draden, maar ook met behulp van de K100 Draagstrip op kabels. Zo kunnen zij alle soorten kabels en draden identificeren.

Elk type vliegtuigsimulator heeft een databestand met alle coderingen. Met behulp van de DataPrint software wordt al deze data in één keer geladen en op de krimpkousen geprint. Met één printopdracht hebben zij dus alle benodigde krimpkousen in handen. Hiernaast printen zij met dezelfde printer ook Magneetband voor coderingen in het magazijn.

Praktijkfoto's

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.