Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Magazijncodering

Een efficiënt magazijn hangt samen met overzichtelijke codering van locaties, stellingen en bakken. Neem de regie in handen door in eigen beheer magazijncodering te printen. Bijvoorbeeld met stelling- en locatielabels. Maak gebruik van magneetband voor stellingen, of van hoogwaardig vinyl voor het coderen van bakjes. Ideaal bij veranderingen in het magazijn!

Labels voor WMS

Speel met magazijnlabels handig in op het gebruik van het Warehouse Management System, bijvoorbeeld bij het registreren van pickmomenten. Wanneer blijkt dat bepaalde producten hardlopers zijn, geeft het systeem dit slim aan. Dit betekent dat de locaties van producten veranderen, wat weer leidt tot wijzigingen in stellingnummers.

Gemakkelijk labels wisselen met magneet

Bij het gebruik van normale stickers is het verwijderen hiervan minder makkelijk dan je zou hopen. Ze laten niet goed los, laten lijmresten achter en zorgen zo voor een hoop gedoe. Om die reden zijn magneetband en magneetlabels een uitkomst. Dit materiaal is dankzij de magnetische kleefstof heel eenvoudig te verwijderen en ergens anders te plaatsen. 

  • Print makkelijk en snel zelf je stellinglabels en locatielabels
  • Creëer en behoud vindbaarheid en overzicht in jouw magazijn
  • Magneetband is verplaatsbaar en beschikbaar in meerdere kleuren