Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Leer wat je interesse heeft en doe wat je leuk vindt

Stage bij Altec

Bij Altec maken wij graag een plekje vrij voor enthousiaste stagiaires die kennis willen maken met het bedrijfsleven. Je kan bij ons terecht op het gebied van Magazijn, Administratie, Inkoop, Support, Sales, Marketing en Support & Development. Lees hier de ervaringen van de stagiaires die je voorgingen. Of leer alvast ons team kennen!

Even kennismaken?

Als je leert van wat je interesse heeft en doet wat je leuk vindt, wordt het een stuk eenvoudiger om je stage met plezier te volgen én af te ronden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de stage aansluit bij jouw wensen en leerdoelen. Wil je meer weten over hoe het is om bij Altec stage te lopen? Lees dan de ervaringen van de stagiaires die je voorgingen, of leer alvast ons team kennen.

Bij ons kan je terecht op het gebied van Magazijn, Administratie, Inkoop, Support, Sales, Marketing en Support & Development. Lijkt dit je wat? Of wil je eerst met ons kennismaken om de bevestiging te krijgen dat wij écht het leukste bedrijf zijn van Papendrecht en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 078 – 615 2033 of een mailtje te sturen naar christien@altec.nl.

Zij gingen je voor