Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling
Aandacht voor onze omgeving

Groen en duurzaam

Wie Papendrecht inrijdt kan niet om ons duurzame pand heen. Zo is al bij de bouw gebruik gemaakt van circulaire materialen, wat minder belastend is voor het milieu doordat er minder energie voor grondstoffenwinning nodig is.
Daar kan je niet omheen

Ons duurzame pand

Zowel de boven- als de benedenverdieping is omgeven door glas, zodat er veel licht binnenkomt en we tijdens het werk heerlijk naar buiten kunnen kijken en genieten van het zonnetje. Het dak boven ons hoofd geeft ruimte aan maar liefst 303 zonnepanelen die helpen om ons magazijn van stroom te voorzien, elektrische auto’s op te laden en het koffieautomaat draaiende te houden. En om ervoor te zorgen dat je bij ons altijd prettig kan werken, zorgt het automatische klimaatsysteem voor de optimale licht- én luchtkwaliteit voor een gezonde werkplek.

Welkom bij Altec

Op de fiets naar je werk

De duurzame tour

Wij zijn er trots op dat veel collega’s met de fiets naar Altec komen. De simpelste manier om duurzamer te rijden is namelijk minder rijden. Het fietsplan is dan ook één van onze vaste arbeidsvoorwaarden en voor wie al hardlopend naar het werk wil komen is er een douche en kleedruimte om je op te frissen. Kom je liever met de elektrische auto? Dan staat er een laadpaal voor je klaar om deze weer op te laden.

Échte planten op kantoor

Groene vingers

Er is ons veel aan gelegen dat het bij ons binnen prettig werken is. Zo staan er veel échte planten die ons voorzien van de nodige zuurstof en luchtvochtigheid. Maar ook aan het leven buiten onze muren dragen we een steentje bij. Zo hebben we meerdere broedkorven laten plaatsen in het naastgelegen park om eenden een veilige broedplaats te bieden en kunnen bijen, vlinders en andere insecten overwinteren in ons insectenhotel. Die staat natuurlijk in onze tuin die is aangeplant met insectenvriendelijke beplanting. Hiermee stimuleren we de biodiversiteit in onze omgeving.

Trotse Tjommie

Stichting Tjommie

Tjommie betekent in Zuid-Afrika ‘vriend’. En wij zijn er trots op een tjommie te zijn van Stichting Tjommie. Tjommie is een lokaal goed doel dat kinderen die opgroeien in townships van Zuid-Afrika de steun biedt die ze zo hard nodig hebben. Wij dragen graag bij aan Tjommie en helpen zo kinderen die opgroeien in armoede de mogelijkheid te geven op een kansrijke toekomst.

Zuinig op onze collega's

Personeelsbeleid

We zijn niet alleen zuinig op het milieu, maar ook op onze collega’s. Naast beweging, stimuleren we groei en ontwikkeling. Bijvoorbeeld met het regelmatig volgen van cursussen en opleidingen. En wist je dat veel collega’s bij Altec op meerdere afdelingen hebben gewerkt? Zo groei je niet alleen zelf door, maar zo groeien wij ook als bedrijf. En doordat we zo zuinig zijn op onze collega’s is de gemiddelde arbeidsduur bij Altec een duurzame 9 jaar!