Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Labels

Van doorsnee typeplaatjes tot veeleisende krimpkousen, onscheurbare tags en extreem klevende labels. Als jij jouw materialen, producten of kabels wil identificeren, hebben wij voor elke toepassing een passende oplossing. Print eenvoudig zelf een serienummer, barcode of andere gegevens op jouw label en maak alles uniek! 

Het grootste aanbod industriële labels voor barcodes

Als je QR- en barcodes wil printen kun je allerlei soorten labels gebruiken. In verschillende afmetingen, kleuren en kleefkracht. De juiste keuze hangt af van waar je de labels gebruikt. Binnen of buiten? Heeft het te maken met weersinvloeden en UV? Of komt het in aanraking met chemicaliën en oliën? Wat de omstandigheden ook zijn, we zoeken samen naar een perfect werkend label voor jouw toepassing. Een label dat jarenlang lees- en scanbaar blijft.

Het printen van QR- en barcode labels

Voor het printen van QR- en barcode labels heb je een labelprinter, inktfolie, labelsoftware en de juiste labels nodig. Daarmee print je alle soorten streepjescodes en QR-codes. Dit richten we zo eenvoudig voor je in, dat iedereen binnen jouw bedrijf eenvoudig en foutloos kan printen.

Industriële labels

Of je nu productieprocessen wil verbeteren, een track & trace-systeem wil opzetten, aan asset management gaat doen of simpelweg producten en productinformatie wil registreren. Goede identificatie vraagt dan om industriële en duurzame labels. Zelfs als het elke dag in de buitenlucht staat of te maken heeft met extreme omstandigheden. Met onze printers, labels en software print je net zo makkelijk barcodes en QR-codes als CE-markeringen, logo's en productinformatie. En kun je erop vertrouwen dat het jaren lees- en scanbaar blijft. 

Het juiste barcodelabel

Er zijn verschillende hangende en plakkende labelmaterialen met specifieke eigenschappen om in te zetten als barcode label. Denk aan asset management labels, typeplaten en kenplaten, magazijnlabels, track & trace labels, productlabels en laboratorium labels. Er zijn zelfs labels die geschikt zijn voor het gebruik tijdens oppervlaktebehandeling in de staalindustrie. Hieronder geven we een aantal voorbeelden.

Asset labels voor asset management

Bij het beheren van assets zijn labels met een QR-code onmisbaar. Van aankoop tot afschrijving kun je iedere asset voorzien van een label met een registratiecode, barcode en bedrijfsinformatie. Hierbij gebruiken we meestal kleine formaten Print & Protect labels.

Typeplaten en kenplaten

Maak voor typeplaten en kenplaten gebruik van wit of gemetalliseerd zilver polyester labels met een industriële kleefkracht. Typeplaatlabels doen niet onder voor echte metalen typeplaten. Bekijk alle typeplaten.

Magazijn- en logistieke labels

Ga je jouw magazijn voorzien van 1D of 2D barcodes op stellingen en rekken? Dan is het belangrijk dat deze barcodes goed zichtbaar en scanbaar zijn en dat je de labels eenvoudig kan wisselen bij een herindeling in het magazijn. Dan zijn magneetband of magneetlabels perfecte verwisselbare labels.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.