Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

DMN Westinghouse

DMN Westinghouse is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van doseersluizen en wisselkleppen. De veelal op maat gemaakte oplossingen zijn geschikt voor verschillende industrieën, zoals de diervoeding-, kunststoffen-, zuivel- en farmaceutische industrie. De doseersluizen en wisselkleppen werden voorheen geïdentificeerd met gegraveerde typeplaten. Dat was een tijdrovend proces en door de voorgedefinieerde posities waren deze ook niet makkelijk aan te passen. 

PaintLabel

In de zoektocht naar een labeloplossing kwamen ze uit bij de ATP-3000 labelprinter in combinatie met een op maat gemaakte variant van onze PaintLabel. Er moest namelijk aan meerdere eisen worden voldaan. Zo moest het label moeilijk te verwijderen zijn, een temperatuur tot 150 °C kunnen weerstaan én extra goed blijven plakken omdat er door de ruwe giethuid sprake is van een lastige ondergrond.

Bekijk de video om te zien hoe het PaintLabel werkt.

Perfect ingekapseld

Na de productie van een wisselklep of verdeelsluis wordt het PaintLabel aangebracht en het product in de juiste kleur gespoten. Dankzij het dubbele laminaat van PaintLabel (een beschermlaminaat én een verwijderbaar maskeerlaminaat) ontstaat er nadat het product gespoten is een perfect ingekapseld en leesbare typeplaat, simpelweg door het beschermlaminaat te verwijderen.

Na eerder te werken met tijdrovende gegraveerde typeplaten, staat er nu een snelle en flexibele oplossing. Eentje die het bovendien mogelijk maakt om te printen met QR-codes en direct met het ERP-systeem communiceert.

“Ik heb Altec leren kennen via een collega die eerder met jullie zaken had gedaan. Wegens de goede aanbeveling en het productaanbod koos ik daarom voor Altec. Ik vond de contactmomenten en het meedenken erg prettig, net als de eindcontrole en de ontvangen support. Maar terugkijkend ben ik het meest tevreden dat we nu een sneller werkproces en een betere werkmethode kunnen aanhouden.”
~ Willem van Rhijn, DMN-WESTINGHOUSE

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.