Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Lakken en verven met PaintLabels

VKP

VKP is een leverancier van houten bouwcomponenten, zoals kozijnen. Het maken van deze kozijnen wordt gedaan via een uitgebreid proces. Eén onderdeel hiervan is het lakken en verven van de kozijnen. Om de traceerbaarheid van de kozijnen te behouden gedurende het lakken en verven, maakt VKP gebruik van onze PaintLabels. Op deze labels worden verschillende gegevens bedrukt zoals het kozijnnummer, de kleur van het kozijn en eventueel een omschrijving.

Praktijkfoto's

PaintLabel

Vooraf aan het lakken en verven wordt het PaintLabel aangebracht op het kozijn. Onze PaintLabels beschikken over twee verschillende laminaten: een beschermlaminaat en een maskeerlaminaat. Na het lakken en verven wordt het maskeerlaminaat verwijderd waardoor er een ingekapseld en leesbare typeplaat inclusief beschermlaminaat overblijft. Een onaangetaste, haarscherpe en afleesbare codering is zo altijd gegarandeerd. Dit zorgt ervoor dat de kozijnen van VKP altijd traceerbaar zijn en ze eenvoudig kunnen zien welk kozijn bij welke klant hoort.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.