Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Vremac Cylinders

Vremac Cylinders BV is een wereldwijde leverancier van hydraulische cilinders, deiningscompensatoren, swivels en dempingscilinders. Het bedrijf maakte voorheen gebruik van meerdere labels in verschillende formaten en lay-outs om deze losse onderdelen en producten te identificeren. Hierdoor hadden ze geen eenheid in de identificatie van hun producten. Vremac is in de zoektocht naar een nieuw label uitgekomen bij onze PaintLabels.

Praktijkfoto's

PaintLabel

Onze PaintLabels worden door Vremac gebruikt op ruwe materialen, staaldelen, losse componenten en op de eindproducten. Omdat de cilinders van Vremac naderhand genatlakt worden, is het belangrijk dat de labels hier goed tegen bestand zijn. Het PaintLabel heeft daarom twee verschillende laminaten; het maskeer- en het beschermlaminaat. Het maskeerlaminaat wordt na het natlakken eraf gehaald, waardoor er een haarscherpe en onaangetaste codering overblijft op het PaintLabel, inclusief een beschermlaminaat.

NiceLabel PowerForms

Vremac maakt voor het printen van PaintLabels gebruik van de software NiceLabel PowerForms. Via deze software is er een printapplicatie opgezet, die gekoppeld is met het bedrijfssysteem van Vremac. In deze applicatie staat een vaste lay-out voor Vremac in het formaat van het PaintLabel. Hiermee beschikt Vremac Cylinders over een stabiel printsysteem waarmee ze eenvoudig kunnen printen.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.