Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Magazijnlabels: de sleutel tot een georganiseerd magazijn

Een overzicht van onze verschillende magazijnlabels

Het is voor iedere organisatie van belang dat het magazijn efficiënt wordt ingedeeld. Een belangrijk onderdeel hiervan is het coderen/markeren van het magazijn met labels. Een gecodeerd magazijn verhoogt namelijk de productie, verkleint de foutenmarge en waarborgt de veiligheid van medewerkers. Een ongecodeerd magazijn zorgt voor vertraging binnen de organisatie; het is lastig om items te lokaliseren en er kunnen onhandige- of zelfs gevaarlijke situaties ontstaan voor medewerkers. Het is dus van belang dat elke plek in het magazijn gecodeerd wordt.

Voor iedere plek in het magazijn hebben wij een geschikt label, of je nu op zoek bent naar magneetlabels, stelling labels, locatielabels of vloermarkering. Bovendien zijn onze magazijnlabels beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren.

1. Magneetband

Magneetband is de ideale keuze voor het coderen van metalen stellingen in het magazijn. Het label heeft een dikte van 0,6 mm, waardoor het stevig hecht op metalen oppervlakten. Magneetband is beschikbaar in continu-vorm; dit betekent dat je zelf de gewenste lengte van jouw label kunt bepalen. Een belangrijk voordeel is de herbruikbaarheid van het label: wanneer je het magazijn opnieuw indeelt, kan het gemakkelijk verplaatst en opnieuw gebruikt worden. Zo blijft jouw codering flexibel en kosteneffectief.

2. Magneetlabels

Als je op zoek bent naar Magneetband in gestanste vorm (een vaste afmeting), kun je onze Magneetlabels gebruiken. Magneetlabels zijn ideaal voor situaties waarin vaste afmetingen volstaan en uniformiteit gewenst is. Deze labels hebben een dikte van 0,6 mm waardoor ze stevig hechten op metalen oppervlakten. Onze Magneetlabels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren wit en geel.

3. Logistic Vinyl labels

Voor wie op zoek is naar een plakkend label in het magazijn, hebben we Logistic Vinyl labels. Met deze labels kun je eenvoudig stellingen en magazijn- en sorteerbakjes coderen. Het voordeel van deze labels is, dat ze in tegenstelling tot onze Magneetbanden en Magneetlabels, overal op te bevestigen zijn, ook op oppervlakten die niet magnetisch zijn. Onze Logistic Vinyl labels zijn in continu-vorm, je kunt dus zelf het formaat van jouw labels bepalen.

4. Vloermarkeringen

Vloermarkeringen worden vaak ingezet in het magazijn om medewerkers te waarschuwen in- of rondom risicovolle gebieden of om nooduitgangen en brandblusinstallaties gemakkelijker te lokaliseren. Voor vloermarkeringen hebben wij Industrial Vinyl labels. Deze labels zijn uitstekend bestand tegen wrijving of schuring en hebben een sterkere kleeflaag dan Logistic Vinyl labels. De Industrial Vinyl labels zijn hierdoor meerdere jaren inzetbaar in het magazijn. Onze labels worden bijna altijd gecombineerd met een transparant beschermlaminaat; dit zorgt er namelijk voor dat de labels nóg langer goed blijven. Lees hier meer over onze vloermarkeringen.

5. Speciale ondergronden

Wanneer je regelmatig van label moet wisselen in het magazijn, dan is het vervelend als het label moeilijk te verwijderen is of als er lijm- of scheurresten overblijven op het oppervlak. We hebben daarom speciale ondergronden waarop je het label kunt plakken: het SwapLabel en het Place Label Here.

 

6. Zelf magazijnlabels printen

Onze verschillende labels voor in het magazijn print je volledig zelf met de ATP-300 Pro labelprinter, of bij extra grote labels met de ATP-3000 labelprinter.

Verder lezen binnen magazijncodering

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.