Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Magazijncodering

Magazijncodering is het indelen van locaties, stellingen en bakken op een overzichtelijke manier. Neem de regie in handen door zelf magazijnlabels te printen. Maak gebruik van magneetlabels voor stellingen, hoogwaardig vinyl voor bakjes of van vloerlabels voor het markeren van vloeren. Ideaal bij veranderingen in het magazijn! Voor iedere plek in het magazijn hebben wij een geschikt label, of je nu op zoek bent naar stellinglabels, locatielabels of vloermarkering. Onze verschillende magazijnlabels zijn beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Stelling in een magazijn met meerdere magazijnlabels die de locaties in het magazijn aangeven

Zelf magazijnlabels printen

Onze magazijnlabels print je eenvoudig zelf met de ATP-300 Pro. Voor grotere labels biedt de ATP-3000 de perfecte oplossing. Het zelf printen van labels geeft je de vrijheid om snel in te spelen op veranderingen in je magazijn. Hierdoor behoud je altijd een helder overzicht en goede vindbaarheid, zelfs als de locaties van artikelen regelmatig veranderen. 

Magnetische labels

Wanneer je regelmatig van locatie wisselt in het magazijn, zijn plakkende labels niet altijd handig. Het verwijderen is namelijk minder makkelijk dan je zou hopen. Om die reden is ons Magneetband de perfecte uitkomst. Dit materiaal is dankzij de magnetische kleefstof heel eenvoudig te verwijderen en ergens anders te plaatsen. Dit maakt deze labels de ideale keuze voor het coderen van metalen stellingen in het magazijn. Magneetband is beschikbaar in continu-vorm. Dit betekent dat je zelf de gewenste lengte van jouw label kunt bepalen. Voor wie op zoek is naar een magnetisch magazijnlabel in een vaste afmeting, hebben we Magneetlabels. Magneetlabels zijn ideaal voor situaties waarin vaste afmetingen volstaan en uniformiteit gewenst is. Deze labels hebben een dikte van 0,6 mm waardoor ze stevig hechten op metalen stellingen. Magneetlabels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in de kleuren wit en geel.

Vloermarkering met Industrial vinyl

Vloermarkeringen in het magazijn worden gebruikt om medewerkers te waarschuwen in- of rondom risicovolle gebieden of om nooduitgangen en brandblusinstallaties gemakkelijker te lokaliseren. Voor vloermarkeringen gebruik je ons Industrial Vinyl. Deze labels zijn uitstekend bestand tegen wrijving of schuring en hebben een sterkere kleeflaag dan standaard magazijnlabels, waardoor ze meerdere jaren inzetbaar zijn. Onze vloerlabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Door het gebruik van diverse kleuren creëer je nog duidelijkere markeringen in het magazijn.  

Logistic Vinyl labels

Voor wie op zoek is naar een plakkend label voor op stellingen en bakjes, hebben we Logistic Vinyl labels. Met deze labels kun je eenvoudig stellingen en magazijn- en sorteerbakjes coderen. Het voordeel van deze labels is, dat ze in tegenstelling tot ons Magneetband en onze Magneetlabels, overal op te bevestigen zijn, ook op oppervlakten die niet magnetisch zijn. Onze Logistic Vinyl labels zijn in continu-vorm, je kunt dus zelf het formaat van jouw labels bepalen.

Place Label Here

Wanneer je regelmatig van label moet wisselen in het magazijn en geen magnetische labels gebruikt, dan is het vervelend als het label moeilijk te verwijderen is of als er lijm- of scheurresten overblijven op de ondergrond. We hebben daarom speciale ondergronden waarop je het label kunt plakken: het SwapLabel en het Place Label Here. Deze ondergronden maken elk label dat je erop plakt verwijderbaar. Dit betekent dat je het label niet meer op de stelling hoeft te plakken en dat je geen last heb van overblijvende lijm- of scheurresten. 

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.