Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Inktfolies & Cartridges

Inktfolies gebruik je bij het printen met thermal transfer technologie. De meeste Altec printers zijn dan ook zogenaamde Thermal Transfer Printers, zoals de ATP-300 Pro. Tijdens het printen hecht de inkt aan het label en zorgt zo voor een haarscherpe bedrukking. Aangezien niet elk materiaal of elke toepassing hetzelfde is, zijn er verschillende inktfolies. Elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Onze specialisten kunnen je adviseren bij het kiezen van de juiste inktfolie voor jouw specifieke toepassing of materiaal.

Simpel gezegd is inktfolie gewoon een folie met inkt. Het is één lange, opgerolde filmlaag waarop inkt is aangebracht. Wanneer je print gaat het inktfolie samen met het labelmateriaal onder de printkop door. Deze printkop verwarmt het inktfolie, waardoor de inkt hecht aan het label en je een haarscherpe bedrukking krijgt. Dit principe noemen we Thermal Transfer Printing. Alle Altec inktfolies zijn uitvoerig getest onder verschillende omstandigheden en op diverse materialen, waardoor een uitstekend resultaat gegarandeerd wordt.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.