Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Resopal plaatjes vervangen? Bekijk onze ResoPrint labels

Onze ResoPrint labels zijn een uitstekend alternatief voor Resopal plaatjes, print zelf naamplaatjes voor machines, panelen en besturingskasten

Wanneer je machines, bedieningspanelen of besturingskasten wil coderen, werd vroeger vaak gekozen voor gegraveerde metalen naamplaatjes. Men zag echter al snel in dat het graveren van metalen plaatjes een tijdrovend en onnodig kostbaar proces was. Het alternatief, de Resopal naamplaatjes die gemaakt worden van een hard gelamineerd kunststof materiaal, bleken al net zo tijdsintensief. Bovendien kunnen Resopal plaatjes relatief hoge kosten met zich meebrengen, afhankelijk van de gebruikte techniek en de precisie van de gravure. Daarnaast kunnen de plaatjes na verloop van tijd verkleuren waardoor de uitstraling en leesbaarheid minder worden. 

ResoPrint labels

Een goedkopere en snellere oplossing heb je met ResoPrint labels. In plaats van dat je je naamplaatjes besteld en afhankelijk bent van levertijden, print je daarmee namelijk eenvoudig alles in eigen beheer. Minder robuust dan metaal, maar dankzij het stevige materiaal net zo bestand tegen hoge temperaturen, vocht, UV-straling en bepaalde chemicaliën. En dankzij het extra dikke materiaal hebben ze dezelfde uitstraling als ResoPal plaatjes. Bijkomend voordeel: omdat je de labels zelf print heb je naast teksten en afbeeldingen nu ook de mogelijkheid om QR-codes en barcodes te printen. Dat kan niet wanneer je kiest voor graveren.

  • Je print de labels met jouw eigen printer waardoor je alles in eigen beheer hebt
  • Je kunt allerlei teksten, afbeeldingen (logo’s) en zelfs QR-codes en barcodes printen
  • Er zijn ResoPrint labels in elke gangbare afmeting en voor alle types componenten
  • Geen extra bevestigingsmaterialen nodig, zoals tape of popnagels

 

Outlets, patchpanels en drukknoppen

Naast onze reguliere ResoPrint labels, hebben we ook labels die speciaal ontworpen zijn voor data-outlets, patchpanels en drukknoppen. Zo hebben we labels in de formaten van alle bekende merken, waaronder Gira, Jung, R&M en Busch-Jaeger.

ResoPrint voor outlets ResoPrint voor patchpanels

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.