Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Zo maak je labels UV- en weerbestendig

Gebruik een extra beschermlaminaat

Het aanbrengen van een extra beschermlaminaat brengt een aantal voordelen. Allereerst verlengt het de levensduur van jouw labels met jaren. Door het aanbrengen van een laminaat ontstaat namelijk een weerbestendig label die beschermd is tegen allerlei weersinvloeden. Zelfs wanneer het jaar-in jaar-uit een Hollandse voorjaarsstorm moet doorstaan is de bedrukking nog perfect leesbaar. Tegelijkertijd biedt het laminaat bescherming tegen de meeste oliën en chemicaliën bij zwaar industrieel gebruik. En bovendien zorgt een beschermlaminaat er ook voor dat het label ook UV-bestendig is. Zo blijft de bedrukking vele jaren langer goed leesbaar.

Typeplaten met beschermlaminaat

Bij onze Print & Protect en Print & Laminate labels is het beschermlaminaat al inbegrepen. Deze typeplaatlabels hebben een handige vouwconstructie waarmee je het laminaat eenvoudig over het typeplaatje bevestigt.

Verder lezen binnen typeplaten

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.