Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

MDR-labels printen in de cloud bij CAM Foot Products

Via de webapplicatie van Voxelcare

Fabrikanten van medische hulpmiddelen moeten tegenwoordig voldoen aan de hogere eisen binnen de verordening medische hulpmiddelen (MDR). Voor labels binnen deze wetgeving geldt dat er een aantal vaste gegevens op moet staan, zoals de productiedatum en batch-nummer. Dan is het handig dat er direct geprint kan worden uit een webapplicatie, zoals onze klant CAM Foot Products doet. Zij genereren en printen in eigen beheer MDR-labels die voldoen aan de MDR-wetgeving, met data uit de webapplicatie van Voxelcare. Bekijk onderstaande video om te zien hoe zij dit doen.

MDR-labels printen met data uit een webapplicatie is voor ons eenvoudig te realiseren. Wij zorgen ervoor dat je direct vanuit je eigen webapplicatie kunt printen op een Altec printer. Ben je benieuwd hoe we dit voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.