Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

NiceLabel edities, welke heb je nodig?

Een overzicht van de complete reeks NiceLabel producten

Met NiceLabel heb je de krachtigste tool in handen om de meest uitdagende labeloplossingen te realiseren. NiceLabel software helpt je om op een professionele manier labels te ontwerpen en een efficiënt printproces op te zetten en te onderhouden.

1. NiceLabel 10 Designer

NiceLabel 10 – Designer Express

Met NiceLabel Designer Express ben je in staat om met een grafische editor elk labelontwerp te creëren. Je hebt toegang tot vaste tekst, automatische reeksen, alle gangbare 1D- en 2D-barcodes en afbeeldingen. Ook kun je koppelingen maken met verschillende databases om data op labels te zetten.

Nicelabel 10 – Designer Pro

NiceLabel Designer Pro is de meest geavanceerde designer uit de reeks. Maak gebruik van vaste tekst, automatische reeksen, alle gangbare 1D- en 2D-barcodes, variabele afbeeldingen en geavanceerde objectmanipulatie. Er zijn uitgebreide databasekoppelingen mogelijk in Designer Pro om data op labels te zetten zoals .CSV en .TXT tot ODBC- en SQL-koppelingen. Dit pakket komt samen met NiceLabel PowerForms of NiceLabel Automation.

NiceLabel 10 Designer Free

Bij de ATP-300/600 Pro printers van Altec krijg je gratis NiceLabel Designer Free. Dit is een gratis alternatief waarmee je eenvoudig labels met teksten, 1D- en 2D-barcodes en afbeeldingen ontwerpt. Let op: met deze gratis versie kan je geen koppeling maken met een database. Het is dus niet geschikt voor het automatisch printen van labels.

2. NiceLabel PowerForms

NiceLabel 10 – PowerForms

De naam PowerForms verwijst direct naar de toepassing van deze tool. Het maken van krachtige user interfaces voor het printen van labels. Richt een productieomgeving in om zorgeloos en foutloos labels af te drukken.

NiceLabel 10 – PowerForms Suite

Automatiseer het complete printproces met PowerForms Suite. Dit pakket bevat NiceLabel Designer Pro, een application builder voor user interfaces en NiceLabel Automation Easy. Met Automation Easy koppel je label-bestanden aan data uit een eigen omgeving zoals tekstbestanden, seriële poorten, alle gangbare databases en TCP/IP poorten. Door acties toe te kennen aan de binnenkomende data is het mogelijk om verschillende printers aan te sturen.

3. NiceLabel LMS

LMS, ook wel Label Management System, is een totaaloplossing voor bedrijven om organisatiebreed te labelen. Daarbij behoren labels printen via een browser, centrale labelopslag en versiebeheer tot de mogelijkheden van dit pakket. Informeer naar alle mogelijkheden.

Verder lezen binnen software

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.