Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Welke typeplaatlabels heb ik nodig?

Welk label je nodig hebt is onder meer afhankelijk van locatie, temperatuur en toepassing

1. Typeplaten voor binnengebruik

Bij binnengebruik volstaan voor 80-90% van de gevallen onze standaard Industriële Typeplaten. Dit zijn witte of zilveren typeplaat labels, zonder beschermlaminaat. Deze labels zijn zonder laminaat al watervast, slijtvast en resistent genoeg voor de meeste binnentoepassingen.

De labels zijn gemaakt van hoogwaardig polyester en hebben een uitstekende kleefkracht. Dit zorgt voor een sterke hechting op verschillende ondergronden.

2. Typeplaten voor buitengebruik

Bij buitengebruik van typeplaatjes adviseren we om voor duurzame labels te gaan met een beschermlaminaat. Dit zijn onze Print & Protect typeplaten. Het basismateriaal is gelijk aan onze Industriële Typeplaten, maar aan de Print & Protect labels is een beschermlaminaat toegevoegd. Door de vouwconstructie in het label bevestig je eenvoudig foutloos het laminaat over het label heen. Dit maakt het label slijtvast, krasbestendig, UV-bestendig en weerbestendig.

3. Full-color typeplaten

Wil je de kleuren van jouw herkenbare huisstijl op een typeplaatje? Of een opvallende signaalkleur, bijvoorbeeld om een bepaald productiejaar aan te geven? Met de Print & Laminate labels maak je eenvoudig duurzame en kleurrijke typeplaten. Deze labels print je met de ColorCube, onze full-color labelprinter. Zoals de naam al zegt, heeft ook de Print & Laminate een beschermlaminaat. Hierdoor blijven de kleuren en gegevens op het label jarenlang goed leesbaar, zonder te vervagen.

4. Fraudebestendige typeplaten

Op zoek naar labels die fraude kunnen aantonen? Onze Fraudebestendige labels zijn zo gemaakt dat ze bij een poging tot verwijderen direct afbrokkelen, of een markering achterlaten. Hierdoor zie je direct wanneer er een poging tot fraude is gedaan. Deze labels worden met name toegepast bij asset management of beveiligingstoepassingen.

5. Extreme temperaturen

Krijgen typeplaatlabels in jouw situatie te maken met extreem lage of hoge temperaturen? Wij hebben labels voor temperaturen van -196 °C tot +1.000 °C, dus ook voor typeplaten. Print bijvoorbeeld typeplaten met barcodes bij hele hoge of lage temperaturen. Vraag bij deze toepassing ons advies voor het juiste type label.

Verder lezen binnen typeplaten