Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Buitengebruik

Zoek je labels die weer en wind kunnen doorstaan? Bijvoorbeeld labels voor lichtmasten, kabelkasten of materialen die vaak buiten staan? Dit vraagt om labels met een hoge kleefkracht en extra bescherming tegen krassen, vuil en weersomstandigheden. Onze Industrial Vinyl labels zijn dé labels voor buitentoepassingen. 

Verleng de levensduur met jaren

Gebruik een transparant beschermlaminaat om de levensduur en leesbaarheid van labels bij buitengebruik met jaren te verlengen. Het doorzichtige laminaat zorgt voor extra krasbestendigheid en beschermt tegen vuil en weersinvloeden. Zo blijven reflecterende labels op lichtmasten minstens 10 jaar leesbaar met een beschermlaminaat. 

Het speciale labelmateriaal van Industrial Vinyl zorgt er al voor dat het buiten zeker 7 jaar toepasbaar is en kleurecht blijft. En bovendien is dit materiaal buigzaam, waardoor je het ook op ronde of gebogen oppervlakken kan gebruiken, zoals buizen. En is een levensduur van 7 jaar niet genoeg? Met een bijpassend beschermlaminaat plak je er zomaar 10 jaar bij!