Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Grundfos Nederland

Grundfos is een producent van pompen voor verschillende industrieën en toepassingen. Hun klanten installeren deze pompen en voeren hierbij onderhoud uit. Bij onderhoud liep Grundfos nog wel eens tegen problemen aan. Bijvoorbeeld meldingen van een verkeerde pomp of het doorkrijgen van onvolledige informatie.

Flexibele typeplaten met QR-codes

Om dit op te lossen is Grundfos begonnen met flexibele typeplaten, voorzien van productinformatie, serienummers en QR-codes. Deze printen en bevestigen zij nu tijdens het productieproces op de pompen. Naderhand kan een monteur bij het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van een storing de QR-code op het label scannen.

Door het gekoppelde onderhoud management systeem van Grundfos krijgt de monteur direct de juiste informatie over de pomp voor handen. Bijvoorbeeld om welk onderdeel het gaat. Diegene kan dan ook meteen aan de klant de levertijd van het onderdeel aangeven.

“Altec reageert snel en adequaat.”

Erwin Terpoorten  – Application Engineer

Praktijkfoto's

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.