Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Hogeschool Van Hall Larenstein

Van Hall Larenstein is een hogeschool met onderwijs- en onderzoeksactiviteiten in het laboratorium. In hun laboratoria wordt gewerkt met chemische stoffen. Deze chemische stoffen zitten in samples, proefjes voor eigen fabricaten en Eppendorf cupjes. Dit moet uiterst zorgvuldig, professioneel en volgens GHS CLP Reach geïdentificeerd worden.

Gebruikte materialen

Van Hall Larenstein maakt gebruik van labelprinters: de ATP-23 en LASSIE2 Plus. Met de ATP-23 printen zij labels voor objectglaasjes en Eppendorf cupjes. En met de LASSIE2 Plus labelprinter kunnen zij in full-color labels printen met GHS-symbolen.

Van Hall Larenstein gebruikt NiceLabel Powerforms Suite software. Hierin kunnen zij overzichtelijk GHS-symbolen en teksten beheren. Dit doen zij door middel van een online printformulier. Dat is zo eenvoudig dat echt elke medewerker, zelfs zonder PC-kennis, foutloos labels kan printen.

Praktijkfoto's

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.