Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

TH Klimaatbeheersing

TH Klimaatbeheersing verzorgt al jarenlang beheersystemen om een optimaal fysiek werk- en leefklimaat te creëren in gebouwen. Dit doen ze van ontwerp tot realisatie en van regeltechniek tot en met nazorg. TH Klimaatbeheersing wilde graag hun codering en identificatie van hun producten in eigen beheer hebben, daarom hebben ze besloten om meerdere printers te gebruiken voor het printen van verschillende labels. Ze gebruiken onze ResoPrint labels, Keuringslabels en Magneetband.

Diverse toepassingen

TH Klimaatbeheersing gebruikt witte en gele ResoPrint labels voor de identificatie van drukknoppen en componenten op- en in hun schakelkasten. Ook gebruiken ze deze labels om aan te geven dat hun installaties voldoen aan NEN IEC 61439-1, dit is een belangrijke norm voor  laagspanningsschakel- en verdeelinrichtingen in Europa. Keuringslabels worden ingezet om elektrotechnische installaties op tijd te laten keuren, op deze manier kunnen ze een veilige werkomgeving waarborgen voor hun medewerkers. Ook gebruikt TH Klimaatbeheersing ons Magneetband. Deze magnetische labels worden gebruikt om het magazijn te coderen en om ervoor te zorgen dat elk component gemakkelijk te traceren is. Een efficiënte codering van het magazijn zorgt voor overzicht, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden. Ons magneetband is bij herindelingen probleemloos opnieuw te gebruiken, een enorm voordeel wanneer je regelmatig van locatie wisselt!

Meerdere labelprinters

TH Klimaatbeheersing heeft meerdere ATP-300 Pro labelprinters in beheer, zodat ze voor elk type label één printer kunnen gebruiken. Het voordeel hiervan is dat ze niet van label en van inktfolie hoeven te veranderen om een ander label te printen. De ATP-300 Pro labelprinter kan vrijwel alle labels printen en is overal inzetbaar. Het is dus ook mogelijk, wanneer je dat wilt, om ResoPrint labels, Keuringslabels en Magneetband te printen met één labelprinter.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.