Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

UMCG

Het UMCG heeft al diverse ColorCube printers van Altec in hun laboratoria staan. Hierop volgend is besloten om een TTP-300E labelprinter van Altec aan te schaffen. Hiermee gaan ze alle medische materialen en apparatuur binnen het ziekenhuis identificeren. Het UMCG werkt voor het beheer hiervan met Ultimo. De Ultimo code (als QR-code) én het UMCG logo wordt vervolgens door middel van NiceLabel software op de labels geprint.

Medische materialen en apparatuur worden intensief gebruikt door medewerkers. Dit vraagt dus om een duurzaam en slijtvast label. De keuze is hierdoor gevallen op Print & Laminate labels. Deze asset-labels hebben een transparant laminaat. Deze beschermt de bedrukking tegen wrijving, slijtage en vettige handen. Maar ook tegen eventuele chemicaliën die gebruikt worden bij het schoonmaken. Hierdoor gaat het label door de sterke kleefkracht en de beschermde bedrukking jaren mee. Men hoeft de medische middelen en apparatuur maar één keer te coderen en heeft hierdoor alles geregistreerd staan.

Praktijkfoto's

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.