Het lukt niet om twee TTP-200/300 printers aan te sluiten via USB

Het is niet mogelijk om twee of meer TTP-printers in Windows 11 aan te sluiten via USB

1. Kies voor netwerkaansluiting

Wanneer je in Windows 11 twee of meer TTP-printers via USB aansluit, reageert vaak één printerdriver niet en lijkt het bovendien dat deze niet is geïnstalleerd. Helaas is het een technische beperking binnen Windows 11 waardoor twee of meer TTP-printers niet stabiel via USB aan te sluiten zijn.

Om dit probleem te voorkomen, kan je ervoor kiezen om één printer via USB aan te sluiten en de andere(n) via het netwerk.

• Let op: dit is helaas niet bij alle TTP-printers mogelijk, omdat niet elke TTP-printer een netwerkaansluiting heeft.
Vraag niet gevonden? Vind hier het antwoord.
Bel ons op 078 615 2033

Even in contact komen?

Je kan ons telefonisch bereiken via 078 615 2033. Van maandag t/m donderdag zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:30 tot 16:30.

Andere support kwesties?

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!