Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Krimpkousen printen voor kabel- en draadcodering

Print zelfstandig krimpkousen voor het coderen van kabels en draden

Krimpkousen worden voor verschillende toepassingen ingezet, met name voor het assembleren, repareren, beschermen en coderen van kabels en draden. Het voordeel is dat ze een isolerende werking hebben tegen elektrische verbindingen, daarom worden ze meestal gebruikt in elektrische installaties en besturingskasten. Bovendien bieden ze bescherming aan kabels en draden tegen bijvoorbeeld vocht of chemicaliën. Krimpkousen zijn eenvoudig te gebruiken, je schuift ze eerst over een kabel of draad, vervolgens verwarm je ze met een hittebron. Door de hitte krimpen ze en zijn ze perfect strak aan te brengen. 

1. Coderen van kabels en draden

Eén van de belangrijkste functies van krimpkousen is het coderen van kabels en draden. Het gebruik van deze labels helpt bij het organiseren en identificeren van kabels en draden, waardoor het eenvoudiger wordt om installaties te beheren en te onderhouden. Onze ADS Sleeves en ADSC Sleeves zijn de perfecte krimpkousen om te gebruiken voor kabel- en draadcodering. Ze zijn beschikbaar in de kleuren wit en geel, zijn halogeenvrij, rookarm en vlamvertragend. Een bijkomend voordeel van ADSC Sleeves is dat ze voldoen aan meerdere certificeringen voor de lucht- en ruimtevaart en defensie- en spoorwegindustrie. Onze Sleeves zijn te gebruiken voor het identificeren van dunne draden tot aan dikke kabels. Heb je te maken met een nóg dikkere kabel? Onze Sleeves zijn in combinatie met een draagstrip ook te gebruiken voor dikkere kabels.

2. Krimpkousen printen met onze ATP-300 Pro

Met een labelprinter kun je volledig zelfstandig krimpkousen printen. Onze meestgebruikte labelprinter, de ATP-300 Pro, kan met vrijwel ieder labelmateriaal overweg. Dit betekent dat je niet alleen voor een krimpkous printer kiest, maar voor een printer die nagenoeg alle labels kan printen. Daarbij kun je met onze labelsoftware zelf lay-outs maken die volledig naar jouw wens zijn, of je nu eenvoudige teksten of QR-codes wilt printen, onze labelsoftware biedt allerlei mogelijkheden voor het ontwerpen van labels.

Verder lezen binnen draadcodering

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.