Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

apt Extrusions B.V.

apt Extrusions in Roermond produceert aluminium profielen d.m.v. een proces van extroduceren, anodiseren en bewerken. Tijdens dit proces gaan de transportrekken door een oven van 225°C. De vorige labels die apt Extrusions gebruikte op de rekken waren na dat proces niet meer leesbaar. Daarom kwam apt Extrusions bij Altec uit voor labels die wél zijn tegen zulke hoge temperaturen: laslabels.

Praktijkfoto's

Laslabels

apt Extrusions gebruikt Laslabels om transportrekken te identificeren en traceren. Deze aluminium laslabels zijn bestand tegen hoge temperaturen (+450°C) en daardoor erg geschikt voor het coderen van lasnaden. Hiernaast kunnen ze ook bij andere toepassingen ingezet worden waar met extreme temperaturen gewerkt wordt. Bovendien plakken de labels uitstekend op metalen ondergronden, zoals aluminium.

“Onze vorige labels waren na één a twee keer niet meer leesbaar door de langdurig hoge temperatuur. We hebben het ook geprobeerd met RVS plaatjes, maar die zijn erg duur en kunnen niet per stuk besteld worden.” 

~ Roger Palmen, Manager Operations

De oplossing

Met laslabels heeft atp Extrusions een garantie op een uitstekende traceerbaarheid van hun producten. Daarbij zijn de labels eenvoudig te vervangen bij eventuele beschadiging. Ze kunnen zelf het vervangende label printen, zonder enige levertijd. De montagetijd is minimaal, aangezien de ijzeren plaatjes waarop de labels zijn geplaatst vastzitten met klinknagels.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.