Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Producent Staalconstructies

Bij een producent van zeer grote en complexe staalconstructies wordt sinds enkele maanden op meerdere locaties gebruikgemaakt van ons laslabel. Het laslabel wordt het gehele constructietraject gebruikt en zorgt voor veel minder administratie bij het lassen. Het laslabel wordt bij een las geplakt en voorzien van een QR-code. Dit label plakt goed op ruwe ondergronden en doorstaat de temperatuur die bij het lassen wordt behaald.

Pipe spools identificeren tijden stralen/natlakken

Onderdelen worden veelal gestraald en eventueel genatlakt of verzinkt. Dit zorgt voor een langere levensduur en beschermt tegen roest. Iedere Pipe Spool heeft een uniek nummer. Hierdoor is het noodzakelijk om te weten welke Pipe Spool eruit gaat en welke spool er terugkomt. WetPaintCards overleven het zware straalproces en het natlakken. Dit komt door het robuuste beschermlaminaat. Na het natlakken wordt dit laminaat verwijderd en is het label weer volledig lees- en scanbaar.

Praktijkfoto's

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.