Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling
Coderen van betonstaal

Beton- en vlechtbedrijf Hadek B.V.

Beton- en vlechtbedrijf Hadek B.V. is al ruim vijftig jaar een leverancier voor betonbouw, betonstaal en kelderbouw. Hadek was op zoek naar een nieuwe manier om hun producten en materialen te coderen. Voorheen gebruikte Hadek namelijk handgeschreven labels voor hun codering. Deze labels waren niet geschikt voor buitengebruik, de handgeschreven bedrukking op de labels vervaagde namelijk na verloop van tijd. In hun zoektocht naar een nieuw duurzamer label zijn ze bij onze Industriële Tags uitgekomen.

Praktijkfoto's

Industriële Tags

Onze Industriële Tags zijn bijna onscheurbaar en kunnen bij binnen- en buitengebruik maandenlang gebruikt worden. Voor Hadek is dit het ideale label omdat de materialen soms meerdere maanden buiten moeten liggen en te maken kunnen krijgen met diverse weersinvloeden. Het is dus belangrijk dat de tag, maar vooral ook de bedrukking, meerdere maanden scherp blijft en tegen een stootje kunnen. Hadek gebruikt onze Industriële Tags maar liefst in negen verschillende kleuren. Op deze manier heeft Hadek een nog duidelijkere codering en kunnen ze gemakkelijk uitzoeken welk materiaal bij welk project hoort.

Bekijk de Industriële Tags

“De printers gaan inmiddels al 14 jaar mee. In combinatie met de duurzame tags hebben we een complete oplossing die ons op den duur veel tijd bespaard.”

– Paul Wijsman, Productieleider