Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Kam Staalhandel

Kam Staalhandel is een groothandel in stafstaal, balken, bandplaten, buizen en buiscomponenten. Al dit staal moet voor Kam Staalhandel zelf, maar ook voor de NEN-1090 certificering, goed geregistreerd en traceerbaar zijn. Kam Staalhandel maakt gebruik van de Toughsurface Extreme labels. Dit is een plakkende oplossing op staal. Deze labels hebben een extreme kleefkracht waardoor het label jarenlang goed blijft plakken op de meest extreme oppervlakten, zoals roest.

Gebruikte materialen

Naast plakkende labels gebruikt Kam Staalhandel ook een hangende oplossing: de Industriële Tags. Deze gebruiken zij in twee afmetingen, namelijk de grote (70x140mm) en de kleine (85×50 mm) tags. Deze bevestigen ze bijvoorbeeld aan stalen balken.

Met de TTP-300 labelprinter print Kam Staalhandel hun labels en tags met het bedrijfslogo, unieke nummers en contactinformatie van de klant. Hierdoor staan alle staalproducten overzichtelijk geregistreerd.

Praktijkfoto's

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.