Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Brushcom

Brushcom zocht een oplossing voor het beter identificeren van de verschillende onderdelen van de borstels voor autowasinstallaties. Dit moest in de carwash natuurlijk goed blijven zitten en de labels moeten ondanks de chemicaliën en het water altijd leesbaar blijven.

Gebruikte materialen

Brushcom maakt gebruikt van onze ToughSurface Extreme labels, die zij printen met de ATP-300 Pro labelprinter. Deze labels hebben een extreme kleefkracht waardoor het label jarenlang goed blijft plakken op de meest extreme ondergronden. Perfect dus voor de verschillende onderdelen van de borstels die vooral bestaan uit textiel en foam, maar wel dagelijks flink wat te verduren krijgen met chemicaliën en water.

Afbeeldingen

“De samenwerking is erg fijn! Bij vragen krijg ik meteen antwoord en hoef ik er niet dagen op te wachten. Ook wordt er echt meegedacht. Er is eerst iemand bij ons langsgekomen om te kijken welke materialen we gebruiken. Toen hebben we advies gekregen en een aantal samples kunnen testen. Door verschillende soorten labels te testen wisten we snel waar onze voorkeur lag. Daarna hebben we de printer en de labels besteld, waarna er iemand is gekomen om alles te installeren en een duidelijke uitleg te geven over hoe het werkt. Snel, soepel en duidelijk.”

Denise van der Heijden, Brushcom