Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Ledlease

Ledlease in Moordrecht is een verhuur/productiebedrijf van LED-systemen. Ze bieden zowel de LED schermen aan als de installatie, demontage en de technische ondersteuning op locatie. Ledlease had de behoefte om herkenbaarheid te creëren binnen het assortiment en was daarom op zoek naar een waterbestendig label om hun producten te labelen. Ze gebruiken daarom nu onze Print & Protect labels.

Print & Protect

Onze Print & Protect labels zijn typeplaatjes met een beschermlaminaat. Op deze typeplaatjes print Ledlease de naam en het serienummer van het product. Daarnaast printen ze een QR-code op het typeplaatlabel. Door het beschermlaminaat is het label bestand tegen UV-straling, weersinvloeden en chemicaliën. Hierdoor gaat het label langer mee dan een standaard typeplaatje.

“Ik vond het werken met Altec zeer prettig. We kregen goed advies vanuit de sales engineer en kunnen snel schakelen als we problemen hebben of als we een nieuwe oplossing zoeken.” 

~ Barry, Projectmanager Ledlease

Wikkellabels

Ledlease maakt al langer gebruik van een ander soort label, namelijk onze wikkellabels. Dit label gebruiken ze voor het identificeren van hun kabels en draden. Door het transparante gedeelte van het wikkellabel blijft het label meerdere jaren scherp en goed leesbaar. Ledlease gebruikt onze ATP-300 Pro labelprinter voor het printen van de Print & Protect labels en de Wikkellabels.