Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Scalda Technum

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. De school beschikt over een modern opleidingscentrum voor technisch onderwijs, genaamd Scalda Technum. Het opleidingscentrum bestaat uit multimediale leercentra en hightech praktijk- en practicumruimtes en is onder meer bedoeld voor opleidingen in de bouw- en infratechniek, metaaltechniek, procestechniek, etc. In het opleidingscentrum van Scalda Technum moeten verschillende objecten geïdentificeerd worden: gereedschappen, machines, stellingen en bakjes. Hiervoor gebruiken ze verschillende labels.

Praktijkfoto's

Print & Protect en Keuringslabels

Scalda wilde onder andere een makkelijkere registratie en codering van gereedschappen en machines, hierbij is het belangrijk dat de coderingen robuust, krasvast en oliebestendig zijn. Ze maken daarom gebruik van onze Print & Protect labels. Deze labels hebben een beschermlaag waardoor de bedrukking beschermd is tegen omstandigheden zoals UV-straling, weersinvloeden en chemicaliën. Behalve Print & Protect labels, gebruiken ze ook Keuringslabels i.c.m. keuringsschijven. Op de Keuringslabels staat aangegeven wanneer de laatste keuring heeft plaatsgevonden en wanneer de volgende keuring nodig is. Zo kan er in één oogopslag gekeken worden of de machines nog conform de richtlijnen zijn.

Overige labels en accessoires

Scalda maakt ook gebruik van onze Magneetband om stellingen te coderen en Logistic Vinyl labels op magazijnbakjes. Zo kunnen alle materialen eenvoudig gevonden worden. Hoewel Scalda meerdere labels gebruikt voor verschillende toepassingen, hebben alle labels een identiek uiterlijk. Dit zorgt voor overzichtelijkheid binnen het opleidingscentrum. Bovendien worden alle labels geprint met één printer: de ATP-300 Pro.

LabelCloud

Voor het printen van verschillende labels maakt Scalda gebruik van een eigen printsysteem gebaseerd op LabelCloud. Het voordeel van dit printsysteem is dat het printen van labels volledig in eigen beheer is. Alle printformulieren en labelbestanden zijn in de cloud opgeslagen en blijven daardoor volledig uniform.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.