Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

NEP Nederland

NEP Nederland is een internationale outsourcing-partner op het gebied van televisie- en internetregistratie. Hier is een arsenaal aan apparatuur en materieel bij nodig. Om dit overzichtelijk te houden, werken zij met full-color labels. Naast de registratie, wordt zo voorkomen dat materiaal kwijtraakt en zijn spullen dankzij de kleur al op afstand te herkennen. Dat maakt het beheer een stuk overzichtelijker.

Gebruikte materialen

Verschillende audiovisuele producten krijgen een codering. Bijvoorbeeld kisten en kabels. Dit vraagt om meerdere soorten labels. Zo gebruiken zij de full-color Print & Laminate labels, een handig typeplaatlabel met beschermlaminaat die je dankzij de vouwconstructie in het label eenvoudig kan aanbrengen.

Om alle kabels gaat een Full-Color Wikkellabel. Daarbij wordt een transparant gedeelte over de bedrukking heen gewikkeld, zodat het label extra duurzaam en beschermd blijft. Beide soorten labels printen zij met de Colorcube labelprinter.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.