Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Slechte bedrukking aan de linker- of rechterkant bij de ATP-300/600 Pro

We leggen hier uit hoe dat komt

1. Open de kap van de printer

Aan de bovenkant van de openstaande kap zit de printkop met aan beide kanten een metalen plaatje. Op dat plaatje zit een gebogen zwart stuk metaaldraad, wat door de vorm wel wat weg heeft van een paperclip. Het kan helaas voorkomen dat het “paperclipje” soms niet meer op de juiste manier geplaatst is. Dit kan bijvoorbeeld tijdens de verzending van de printers ontstaan, waardoor het ook bij nieuwe printers kan voorkomen.

2. Positie "paperclip" controleren

Op de foto hieronder zie je hoe het “paperclipje” correct is gepositioneerd, zowel aan de linker- als rechterkant. Als dit bij jouw printer het geval is, is het belangrijk dat je niet zelf probeert dit probleem op te lossen, maar contact opneemt met onze supportafdeling.

3. Support

Zie je dat één van de “paperclipjes” niet correct staat? Neem dan contact met ons op. Wij zitten op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur klaar om je bij te staan en zijn te bereiken op 078 615 2033 of via e-mail naar support@altec.nl.

Vraag niet gevonden? Vind hier het antwoord.
Bel ons op 078 615 2033

Even in contact komen?

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur via 078 615 2033. Of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Andere support kwesties?