Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Slechte bedrukking aan de linker- of rechterkant bij de ATP-300/600 Pro

We leggen hier uit hoe dat komt

1. Open de kap van de printer

Aan de bovenkant van de openstaande kap zit de printkop met aan beide kanten een metalen plaatje. Op dat plaatje zit een gebogen zwart stuk metaaldraad, wat door de vorm wel wat weg heeft van een paperclip. Het kan helaas voorkomen dat het “paperclipje” soms niet meer op de juiste manier geplaatst is. Dit kan bijvoorbeeld tijdens de verzending van de printers ontstaan, waardoor het ook bij nieuwe printers kan voorkomen.

2. Positie "paperclip" controleren

Op de foto hieronder zie je hoe het “paperclipje” correct is gepositioneerd, zowel aan de linker- als rechterkant. Als dit bij jouw printer het geval is, is het belangrijk dat je niet zelf probeert dit probleem op te lossen, maar contact opneemt met onze supportafdeling.

Vraag niet gevonden? Vind hier het antwoord.
Bel ons op 078 615 2033

Even in contact komen?

Je kan ons telefonisch bereiken via 078 615 2033. Van maandag t/m donderdag zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:30 tot 16:30.

Andere support kwesties?

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.