Hoe importeer ik een labeldatabase in DataPrint?

1. Stocklist downloaden

De standaardlijst met labelformaten (stocks) in DataPrint is uit te breiden. Hier is een bestand voor nodig met de extensie .xml, de zogeheten stocklist.

Download Stocklist voor ATP-Series Download Stocklist voor TTP-Series

2. Stappenplan

1. Pak het gedownloade ZIP-bestand uit
  2. Ga naar labelbeheer via het menu Bestand en vervolgens naar Label Beheer
  3. Kies voor Importeer Labels
  4. Blader naar de map waar het ZIP-bestand is uitgepakt
  5. Selecteer het XML bestand en klik op Openen

Het labelformaat is nu geïmporteerd in DataPrint en klaar voor gebruik.

Vraag niet gevonden? Vind hier het antwoord.
Bel ons op 078 615 2033

Even in contact komen?

Je kan ons telefonisch bereiken via 078 615 2033. Van maandag t/m donderdag zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:30 tot 16:30.

Andere support kwesties?

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!