Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Gratis advies, installatie en support

Mijn bedrukking is enkele millimeters verkeerd uitgelijnd

Voer de onderstaande stappen uit wanneer je bedrukking op het label enkele millimeters verkeerd is uitgelijnd

Is jouw bedrukking compleet verkeerd uitgelijnd? Klik dan op de veelgestelde vraag mijn bedrukking is compleet verkeerd uitgelijnd

1. De positie van de bedrukking aanpassen

In jouw labelsoftware kun je de positie van de bedrukking aanpassen. Print altijd twee labels na het aanpassen van de positie. Beslis naar aanleiding van het resultaat van het tweede label of de uitlijning goed is of nog verder aangepast moet worden.

2. Positie aanpassen in QlickPrint

1. Klik op Ontwerp en Label bovenaan in het scherm
  2. Selecteer Eigenschappen
  3. Ga naar Print Opties
  4. Onder het menu Positie Correctie kun je vervolgens de bedrukking van jouw label horizontaal of verticaal verschuiven

3. Positie aanpassen in NiceLabel

1. Klik op Documenteigenschappen bovenaan in het scherm
  2. Klik op Printereigenschappen
  3. Ga naar Print Opties
  4. Onder het menu Positie Correctie kun je vervolgens de bedrukking van jouw label horizontaal of verticaal verschuiven.

4. Positie aanpassen in DataPrint

1. Selecteer Etiket en vervolgens Printerinstellingen bovenaan in het scherm
  2. Ga naar Print Opties
  3. Onder het menu Positie Correctie kun je vervolgens de bedrukking van jouw label horizontaal of verticaal verschuiven.
Vraag niet gevonden? Vind hier het antwoord.
Bel ons op 078 615 2033

Even in contact komen?

Je kan ons telefonisch bereiken via 078 615 2033. Van maandag t/m donderdag zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag zijn wij bereikbaar van 08:30 tot 16:30.

Andere support kwesties?

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!