Waarom start NiceLabel Free niet op?

Als NiceLabel Free bij het opstarten een foutmelding geeft, dan is dat op te lossen

1. NiceLabel Free en Print

De gratis NiceLabel Free heeft beperkingen ten opzichte van de betaalde versies. Eén daarvan is dat het onderdeel NiceLabel Print niet werkt, maar wel tegelijk met NiceLabel Free wordt geïnstalleerd.

• Ons advies is om de bestanden standaard met NiceLabel Designer te openen, omdat je van daaruit ook kan printen.

2. Bestandassociatie aanpassen

• Klik met de rechtermuisknop op een labelbestand en kies Eigenschappen
  • Druk de knop Wijzigen achter NiceLabel Print
  • Kies NiceLabel Designer en druk OK
  • Sluit af door nog een keer op OK te drukken
Vraag niet gevonden? Vind hier het antwoord.
Bel ons op 078 615 2033

Even in contact komen?

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur via 078 615 2033. Of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.