Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Swalinge Scheepvaart B.V.

Swalinge Scheepvaart B.V. is een vloot van de onderneming Den Herder Seaworks. Dit is een internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de winning van zand en grind op zee voor afnemers in de betonindustrie, zandhandel en de grond-, weg-, en waterbouw. ''Na de verbouwing van het schip wisten we dat er met verschillend personeel gewerkt zou worden. We wilden alles gelabeld hebben om ervoor te zorgen dat spullen altijd op dezelfde plek terug te vinden zijn, zodat eventuele verwarring voorkomen kan worden,'' vertelt Rick den Herder, stuurman van Swalinge Scheepvaart B.V.

Praktijkfoto's

Zware omstandigheden

Op het schip moesten verschillende plekken en onderdelen geĆÆdentificeerd worden. De belangrijkste voorwaarde waar de labels aan moesten voldoen was dat ze tegen een stootje kunnen. Dit betekent niet alleen dat ze fysieke belasting moeten kunnen weerstaan, maar ook bestand moeten zijn tegen diverse omgevingsfactoren. Hiervoor maken ze nu gebruik van onze ResoPrint labels.

“Op bepaalde plekken is er sprake van langdurige blootstelling aan hydrauliekolie, smeervetten en hardnekkige reinigingsmiddelen, het is essentieel dat de labels hier tegen bestand zijn en de tekst altijd te herkennen is. De bedrukking mag niet vervagen of onleesbaar worden.”

ResoPrint labels

Onze ResoPrint labels bestaan uit een extra dik materiaal, hierdoor hebben ze de uitstraling van een graveerplaatje. Door het robuuste materiaal zijn deze labels bestand tegen chemicaliĆ«n, weersinvloeden en andere omstandigheden. Met de ATP-300 Pro print je in eigen beheer grote aantallen labels. Bovendien is het met de ATP-300 Pro mogelijk om barcodes en logo’s te printen op de labels.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naarĀ 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.