Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Access Equipment BV

Access Equipment BV specialiseert zich in de verkoop en verhuur van hoogwerkers, hijskranen en verreikers. Bij een bedrijf zoals Access Equipment is het voor zowel verkoop als verhuur essentieel dat gebruikers toegang hebben tot alle benodigde informatie over de machines. De machines moeten bijvoorbeeld regelmatig gecontroleerd worden om te garanderen dat ze nog voldoen aan de fabrikantsrichtlijnen. Het is dan belangrijk dat deze informatie snel en overzichtelijk beschikbaar is voor alle betrokkenen. Uiteindelijk heeft Access Equipment gekozen voor onze Industrial Vinyl labels in de kleuren oranje en geel.

Praktijkfoto's

Industrial Vinyl label met QR-code

Labels met een QR-code

De belangrijkste vereiste voor Acces Equipment was de mogelijkheid om QR-codes te printen op de labels, elk label moet namelijk uitgerust zijn met een unieke QR-code. Hierdoor kunnen gebruikers van de machines eenvoudig de code scannen om toegang te krijgen tot de handleiding en het inspectierapport van de machine. Daarnaast vond Acces Equipment het belangrijk dat de labels duurzaam zijn, zodat ze na verloop van tijd nog steeds goed leesbaar zijn en hun opvallende kleur behouden.

Industrial Vinyl

Ons Industrial Vinyl is ideaal voor buitentoepassingen en wordt daarom gebruikt op de machines van Acces Equipment. Dankzij de duurzaamheid van ons Industrial Vinyl blijven deze labels minstens zeven jaar lang bruikbaar en behouden ze hun kleurechtheid. Met het juiste beschermlaminaat kan de levensduur zelfs worden verlengd tot wel 10 jaar. Acces Equipment print de Industrial Vinyl labels met onze ATP-300 Pro labelprinter in combinatie met NiceLabel software.

 

 

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.