Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Soloan

Soloan ontwerpt, bouwt en onderhoudt verfverwerkingsinstallaties. Deze installaties worden gebruikt voor processen zoals natlakken en poedercoaten. Soloan zocht een professionele manier om hun installaties te labelen met als doel om herkenbaarheid te creëren. Uiteindelijk zijn ze bij onze Industriële typeplaten en Industrial Vinyl labels uitgekomen.

Praktijkfoto's

Labels in gebruik

Soloan gebruikt een voorbedrukte versie van onze Industrial Vinyl labels, hierop staat de naam van Soloan in het groot bedrukt. Hiermee zorgen ze voor interne- en externe herkenbaarheid. Soloan zet Industriële typeplaten in om belangrijke informatie op de installaties weer te geven, zoals het type, bouwjaar en het serienummer van de installatie. Zo kan iedereen alle benodigde informatie over de installatie in één oogopslag bekijken. Door de speciale lijmlaag hechten onze typeplaten zeer goed op de installaties van Soloan. Daarbij zijn onze typeplaten bestand tegen mechanische belasting en verschillende chemicaliën.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.