Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

Riwal

Riwal is een verhuurder en verkoper van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Ze beschikken over meerdere vestigingen verspreid over verschillende landen. Om ervoor te zorgen dat iedere vestiging dezelfde identificatie gebruikt op de hoogwerkers, was Riwal op zoek naar een uniforme labeloplossing. Op deze labels moet een uniek ID-nummer en een QR-code geprint worden.

Praktijkfoto's

Gebruikte materialen

Riwal gebruikt onze Industrial Vinyl labels op twee verschillende plekken: één op het onderstel van de hoogwerker (met een uniek nummer en een QR-code) en één in het bovenste platform van de hoogwerker (met alleen een QR-code). De gebruiker van de hoogwerker kan vervolgens de QR-code scannen om de handleiding en de specificaties van de hoogwerker te bekijken. Onze Industrial Vinyl labels zijn uitstekend voor buitentoepassingen en worden veel gebruikt op kranen en hoogwerkers. Industrial Vinyl blijft minimaal zeven jaar toepasbaar en kleurecht en met een bijpassend beschermlaminaat plak je er zomaar 10 jaar bij.

LabelCloud

Onze eigen software LabelCloud is een op cloud gebaseerde versie van NiceLabel. Met LabelCloud is er een volledig eigen printapplicatie ontwikkeld voor RIWAL waarmee zij foutloos labels kunnen printen in de Cloud. Het voordeel van printen en labelen in de Cloud is dat alle labelbestanden honderd procent uniform blijven over alle vestigingen. Daarnaast heb je geen problemen met ontelbare labelbestanden en printformulieren die bij elke locatie anders werken. Aangezien RIWAL meerdere vestigingen heeft, verspreid over verschillende landen, is dit de perfecte oplossing voor hen.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.