Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Online bestellen via ons klantportaal
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support

ATM Moerdijk

ATM in Moerdijk is een van Europa's grootste professionele verwerkers van verontreinigde grond, teerhoudend asfaltgranulaat, afvalwater en oliehoudend slib. Jaarlijks verwerken ze ongeveer 2 miljoen ton afval. Een groot gedeelte van dit afval wordt gebruikt voor nieuwe producten of energieherwinning. Om de interne veiligheid naar een hoger niveau te tillen, zocht ATM Moerdijk een Lockout Tagout toepassing.

Praktijkfoto's

Gevarentags

Lockout Tagout is de veiligheidsprocedure waarbij machines of andere krachtbronnen (tijdelijk) worden uitgeschakeld voor onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Voor dit Lockout Tagout vraagstuk is er gekozen voor de voorbedrukte gevarentags. Deze tags zijn volledig zelf in te vullen. Je kunt dus verschillende meldingen en statussen op de tag aangeven. Denk bijvoorbeeld aan het type waarschuwing, de naam van de verantwoordelijke, de datum of andere informatie. ATM Moerdijk beschikt over de ATP-300 Pro en over hun eigen software waardoor ze zelf de vrijheid hebben in het printen van de gevarentags.

“We waren op zoek naar een Lockout Tagout toepassing en die hebben we bij Altec gevonden. Het eindresultaat was goed, de printer werkt naar behoren en de uitleg was perfect voor mij en voor Operations.” 

~ John van Loon, Sheq Officer

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.