Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Equipment Group Holland

EGH levert, keurt en onderhoudt elektrische apparatuur, voornamelijk in de autoschade branche. Zij maken gebruik van een klantportaal waarin alle apparaten geregistreerd staan met een unieke code. Door deze code te scannen kan de klant rapporten van keuringen en reparaties opvragen en inzien. Hiervoor gebruiken zij nu typeplaten met beschermlaminaat in combinatie met keuringslabels.

Typeplaten met keuringslabels op grote machines

Voor iedere machine printen zij een typeplaat. Hierop staat een QR-code, zodat de unieke apparaatcode makkelijk te scannen is. Daarnaast is ruimte gereserveerd voor een Keuringslabel. Daarbij maken ze voor ieder jaartal gebruik van een ander kleur label. Hierdoor herken je sneller wanneer een apparaat gekeurd is.

Coderen van kleine apparaten

Wanneer een apparaat (zoals handgereedschap) te klein is, gebruiken ze een keuringsschijf met aan de ene zijde een klein Print & Protect label en aan de andere zijde een keuringslabel.

“Producten zijn snel in huis en een makkelijk, goed werkend en stabiel printsysteem.”

Roy van Bezouw  – Inkoper

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.