Product toegevoegd aan bestelling
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

BrandSafway Arkel

BrandSafway in Arkel is een industriële dienstverlener op het gebied van hoogwerkers, hefsteigers en isolatie. Het bedrijf had meerdere soorten labels nodig om onder meer kabels, slangen, gereedschappen, materialen, hoogwerkers en compressoren te identificeren. BrandSafway is voornamelijk actief in de petrochemische industrie. Het was dus belangrijk dat de labels weerbestendig zijn en tegen een stootje kunnen.

Keuringslabels

Eén van de labels waar BrandSafway gebruik van maakt zijn keuringslabels. Deze labels worden gebruikt om aan te geven wanneer bepaalde materialen of gereedschappen geïnspecteerd moeten worden. Zo zien ze in één oogopslag wanneer de machine gekeurd is en wanneer de volgende inspectie nodig is. Keuringslabels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zo kun je voor elk keuringsjaar een andere kleur gebruiken. BrandSafway print keuringslabels met de ATP-300 Pro.

 

 

Identificatie

Om kabels te identificeren heeft BrandSafway gekozen voor wikkellabels. Wikkellabels bestaan uit een gekleurd- en een transparant gedeelte. Het transparante gedeelte wordt over het gekleurde deel gewikkeld waardoor het label meerdere jaren goed blijft. Een andere label dat BrandSafway gebruikt zijn industriële typeplaten. Met typeplaten worden gegevens van een materiaal of een machine weergegeven. Onze wikkellabels en industriële typeplaten worden eveneens met de ATP-300 Pro geprint.

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.