Toegevoegd aan bestelling

12x
Winkelwagen
Voor 14:00 uur besteld? Vandaag verzonden!
Gratis advies, installatie en support
Eigen supportafdeling

Less2Care

Bij Less2Care maken ze hulpmiddelen voor hygiëneprocessen in de zorg. Dankzij de TTP-300 labelprinter kunnen zij zowel hun producten als de magazijnstellingen en verzendozen coderen en identificeren. Typeplaten voor de kleine onderdelen, Magneetband op de magazijnstellingen en op alle apparaten en verzendozen plakken zij de Verzendlabels vinyl.

Gebruikte materialen

Less2Care maakt op hun apparaten gebruik van onze Verzendlabels vinyl. Hiermee maken zij inzichtelijk waar en hoelang producten bij klanten staan. Daarnaast printen ze hiermee labels voor op verzenddozen. Hierop staat de productinformatie met het bedrijfslogo en een barcode of QR-code. Voor het coderen van kleine losse onderdelen worden Industriële Typeplaten ingezet. Hiermee geven zij het batch-nummer van een onderdeel aan.

Met dezelfde printer waarmee zij de verzendlabels printen, printen zij ook magneetband voor de magazijnstellingen. Al deze labels kun je dus met één en dezelfde labelprinter printen. Bijkomend voordeel in deze situatie is dat deze labels ook allemaal dezelfde inktfolie nodig hebben: de AR-10. Hierdoor is het wisselen tussen inktfolies niet nodig.

Praktijkfoto's