Foutmelding bij het koppelen van XLSX-bestanden

Dit komt in de meeste gevallen door het ontbreken van een driver

1. Foutmelding

Je bent bezig met het koppelen van een XLSX-bestand (Excel) en je krijgt een foutmelding te zien. Dit betekent in veel gevallen dat er een driver ontbreekt op jouw PC. De benodigde driver kun je eenvoudig hieronder downloaden.

Download Access Database Engine 2010

2. Driver installeren

Installeer de driver en herstart daarna de software. Het probleem zou nu opgelost moeten zijn.

Kan of mag je bijvoorbeeld de driver niet downloaden en/of installeren? In veel gevallen gaat het dan om een rechtenbeperking. Neem hiervoor contact op met jouw ICT-afdeling. Neem in andere gevallen telefonisch contact met ons op via 078 – 615 2033

Andere support kwesties?

Wil je meer weten over labelprinters, labels of software? Bel naar 078 615 2033 of laat je gegevens hieronder achter en we bellen je graag terug voor een advies op maat!